Home / kvinnors outfit / Breasted kostym

Breasted kostym

Den dubbelbrystade baddräkten som gått på paus har återvänt helt uppfriskad för att ta världen med storm! Denna överraskningsjacka verkar ha träffat gymmet och köpt en blank skulpterad look.

 

Det helt nya utseendet

 

Den trendiga baddräkten med dubbla bröst har fått ett helt nytt utseende med sina snyggare och snyggare snitt. Den helt nya jackan har en tätare matchning med noggrant växande armar och ärmhål. Axlarna matchar dessutom vanligtvis och borde inte ha ytterligare vaddering som fick den äldre modellen att se bred och kraftig. Kan byxorna lämnas kvar så fort jackan har strömlinjeformats? De löst blöjande byxorna har genomgått en allvarlig modernisering och har nu en smalare match. Det helt nya utseendet är subtilt elegant och diskret.

 

När ska du ta på dig baddräkten

 

Baddräkten kan inte bäras på varenda plats. Eftersom det är formell klädsel kan den bäras på arbetsplatsen och till formella förmågor som bröllop, formella middagar där en klänningskod anges och på platser där det är viktigt att göra ett formidabelt påstående. Det är inte tillämpligt att sätta på jobbintervjun, informella händelser och så vidare.

 

Sättet att göra ett meddelande

 

Du kan också göra ett robust påstående genom att sporta baddräkten på rätt sätt. Att kombinera det med en tillämplig slips borde göra tricket. Du kan också göra ett tyst men robust påstående genom att sporta det underskattade minimalistiska utseendet genom att sporta dyster och stabil färgad skjorta och slips. Du kan eventuellt skapa en hög och djävul-skötselbild genom att ha en färgad skjorta och slips så länge det inte strider mot jackan och det kräver en hel del djärvhet och självförtroende för att hålla utseendet.

Twill Business Double Breasted Suit Jacket - Navy |  Charles Tyrwhi
Lauren Ralph Lauren ClassicFit UltraFlex Stretch Grey.
TOTURN 2018 Mode Herrdräkter Svart Marinblå dubbelbröstdräkt.
Singel kontra dubbelbröst kostymjackor - Enzo Cust
Calvin Klein Slim-Fit-oändlig stretch, svart, dubbelbröst.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...