Home / mode / Box flätade frisyrer

Box flätade frisyrer

Box flätade frisyrer

Om du är trött på samma gamla frisyrer, måste du följa rutorna för flätade frisyrer i dessa dagar. Alla försöker och älskar det absolut. Dessa typer av flätade frisyrer gör att ditt hår ser fantastiskt ut även i fuktigt väder.

Olika typer av flätade frisyrer:

  • Lådflätor med slitna ändar: Ja, lägg till en intressant ny twist i denna 90-tals frisyr. Ge ditt hår en kurvig effekt med denna frisyr och om du vågar gå efter en platinablond hårfärg också. Dessa passar bra ihop med frisyrer för lårflätor
  • Boxfläta med en kort bob: Få den eleganta faktorn med den här typen av frisyr. Boxflätade frisyrer för svarta kvinnor får intressanta vändningar varje dag. Inte bara svarta kvinnor, idag föredrar kvinnor av alla raser denna typ av unik frisyr. För lådflätor för medelhår kan en kort bob med lådflätning vara en lämplig kombination.
  • Mohawks för flätade frisyrer för små lådor: Ge ditt hår ett vågat utseende den här gången och bli nervös med kort hår och mohawks. Box fläta dem och du kommer säkert att få komplimanger hela dagen. Du kan också gå cornrows på sidorna för små lådflätade frisyrer.

Faktorer att tänka på när du väljer

  • Mängden hår: Flätade frisyrer för lådor kräver en viss mängd hår. Så om du har tillräckligt med eget hår, fint och bra, men om du inte har det, kan falskt hår alltid vävas in.
  • En bra frisör: Om du behöver artificiellt hår eller stöd är det alltid bättre att konsultera en frisör.
  • Rätt hårfärg: Inte alla hårfärger passar bra med flätade frisyrer. Lättare nyanser som lila blå eller platinablond är bäst.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...