Home / kvinnors outfit / Bowlerhattar

Bowlerhattar

Bowlerhattarna skapade en kaos inom stilbranschen inom 20th århundradet och sedan dess har varit ett typiskt alternativ bland de många fashionistorna när man vill försöka retro-mode. Dessa hattar identifieras för att avsluta kläder i retrostil och integreras faktiskt med moderiktiga utvecklingar. Hattar har en rundad krona i jämförelse med standardhattar som har en extra platt krona. Så vilka komponenter är det man vill komma ihåg medan man handlar bowlerhattar?

 

Dimensionen

 

Dessa hattar finns i många storlekar beroende på dimensionerna på 1: s huvud. Dessa hattar är tänkta att sitta bekvämt på toppen och kudde bara knappt. Det kan vara ganska svårt att göra lämplig mätning. Att shoppa efter den felaktiga mätningen av huvudet kan leda till stadiga komplikationer. Hatten måste lösgöras tillräckligt för att erbjuda trösten men på samma tid mysig till toppen att den inte faller av.

 

Designen

 

Toppmoderna alternativ för dessa hattar är värmen som de levererar till minst en som sportar dem. De är gjorda med ull och päls. Dessa hattar är säker på att de lockar värmen och är bra för vintrarna. Förnödenheterna ger en fantastisk konsistens för en och ger verkligen känsla att sätta på dem. Bowlingshattens designsida håller dem ändå ganska stiligt bland de många fashionistorna.

 

Formuläret

 

Bowlerhattar är vanligtvis inte en som går i alla huvud. De är extra som för ett visst huvud och de ändrar inte sin form helt enkelt. De är starkare än de vanliga hattarna. De är vanligtvis tillgängliga i vanliga storlekar, men man kan dessutom beställa för skräddarsydda.

Jaxon Mössor Engelsk ullfilt Bowler Hat Derby & Bowler Ha
Jeanne Simmons herrfiltshatt med bandfärg på Amazon.
9 bästa bowlerhattar för kvinnor och män som trender 2019.
Lyxig styv byggnad Traditionell ullfilt Bowler Hat.  Satin fodrad.
The Tall Bowler - Watson's Hat Sh

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...