Home / kvinnors outfit / Bohemiska kläder

Bohemiska kläder

Bohemianism hänvisar till excentrisk livsstil. Fri kärlek, sparsamhet och frivillig fattigdom har varit det viktigaste för bohemianism. Som indikerat i titeln hämtar frasen boho stylish sin inspiration från hippie-mode som uppstod på 1960- och 1970-talet.

 

Grundläggande för bohemisk mode

 

Tvärtom mot porer och hudanpassade och avslöjande kläder bohemiska plagg förkroppsliga saggy typ. Tillverkade av naturliga fibrer hjälper de oupplästa, täta kläderna att överföra fritt. Lång, oupplåst och flytande typ attribut till boho elegant utseende.

 

Förändring till en boho snygg

 

Om du alla är för att presentera dig själv som en boho-stil, gå efter en korrekt blandning av utrustning och få ett slutgiltigt utseende utan att anta tråkig hippiestämning. Fastän bohemiska plagg är långa och lossade klädesplagg och skiktning är en av de grundläggande i mode men att placera på en för stor mängd lager kommer slutligen att förstöra din persona. Petite damer ser kortare ut genom att sporta för mycket. Behåll det ömtåliga och flickaktiga utseendet genom att använda en blandning av oöppnade och monterade kläder. Om du har en hängande byxa eller maxikjol, använd sedan moderna toppar för att stabilisera utseendet. Omvänt med att använda porer och hudanpassade jeans med hippi-tunikor och koftor kommer att optimera utseendet. Det är en revolutionerande tanke att blanda ditt bohemiska utseende tillsammans med ditt mini-påstående. Detta kommer inte att skrämma upp din persona men dessutom göra dig distinkt och distinkt. Var ändå tydlig när det gäller färgval. Behåller din typ roterande rund svart, brun, grädde, vit och oliv oerfaren. Om dessa färger gör ditt ansikte tråkigt, välj de färger som passar din person. Sätt på dem nära ansiktet och införliva boho-färger i andra änden av kläderna.

Blue Life Nya bohemiska kläder V-ringad Cape Cool |  Mode .
Amazon.com: Harembyxor för kvinnor Bohemiska kläder Boho Yoga Hippie.
klänning, boho, kläder, boho klänning, bohemisk, boho chic - Wheretog
Pin på PASSION FOR FASHI
billiga bohemiska kläder 01526626 |  Den söta stilen

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...