Home / mode / Bländande turkosa halsband

Bländande turkosa halsband

Bländande turkosa halsband

Turkos är en värdefull ädelsten som utstrålar en blågrön aura. Turkos finns i ett antal variationer inklusive naturlig, stabiliserad, färgförstärkt, rekonstituerad och stimulerad turkos. Den dyraste typen är den naturliga turkosen, som formas, skärs och poleras innan den placeras i smyckena. På grund av den underbara nyansen och det samtida utseendet kan turkosa halsband göra ett uttalande smycke.

Hur planerar jag ett perfekt utseende med turkosa halsband?

  • Samarbeta med svarta och vita kläder: Ett turkoshalsband kan ge en touch av färg till vita och svarta kläder. Det ser fantastiskt ut i kombination med jeans.
  • Par med jordnära färger: Ge ditt utseende extra pizzazz med ett turkoshalsband i kombination med ett neutralt plagg som en vit topp med beige byxor.
  • Använd Contrasting Huesto för att skapa en effekt: Bär ett turkoshalsband med en korallklänning, neongul topp eller till och med en lila tröja för ett djärvt modeuttalande.
  • Överdriv inte det: För att komplettera din bohemiska glamorösa stil, välj bara två funky smycken, t.ex. B. ett djärvt turkoshalsband och armband, och håll resten av dina kläder så enkla som möjligt.
  • Låt det fungera med en klänning: En väldesignad svart klänning kan fungera som en lämplig bakgrund för ditt iögonfallande turkosa halsband.

Hur tar jag hand om ditt uttalande turkosa halsband?

  • Undvik att bära turkossmycken när du gör tunga lyft.
  • Skydda ditt uttalandehalsband från extremt väder.
  • Undvik att använda tvättmedel eftersom kemikalierna som de innehåller kan skada ädelstenen. Använd ljummet vatten och en mjuk trasa istället.
  • Håll turkossmyckena borta från andra stenar för att undvika repor.

Turkos halsband kan hjälpa dig att bära en boho chic eller klassisk snygg stil om du vet hur man bär dem ordentligt. Här är några underbara idéer för att bli inspirerade.

Att vara på modet innebär att experimentera och vara kreativ. Du hittar många fler stilar och modetrender på vår Pinterest. Följ oss på Facebook och Twitter. Vi skulle älska att höra från dig. Leva länge! Lev vackert! Vi fortsätter att ge dig otroliga modeidéer.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...