Home / mode / Bedövning Henna Henna Designs

Bedövning Henna Henna Designs

Häpnadsväckande Henna Henna Designs

Mehendi är en populär design för alla kvinnor där ute. Begränsat till tullar och traditioner, men henna-design är verkligen förbryllande. De definierar och betonar feminin nåd. Mehendi-mönster, som oftast bärs under festivaler och bröllopsfester, bärs nu bara för att tatuera handflatorna, precis som tatueringar.

Är du kär i mehndi också? Vill du göra det i dina händer och sätta trenden? Här har vi några riktigt lockande mehndi-mönster som just gick ut. Läs igenom och välj den bästa själv.

Backhand henna mönster för alla slags tillfällen

När du är redo att anamma den kommande festivalen eller din kusins ​​bröllop, vänd dig till den traditionella henna mehendi på baksidan av din hand. De små flygblad och motiv ökar skönhet och nåd.

Det finns inget som tillfredsställelsen av en svart mehendi på dina händer. Denna typ av svart mehendi har sitt ursprung i asiatiska länder och är verkligen vacker med tanke på de löv, blommor och klättringsvinrankor som designen innehåller.

Hur mörknar man färgen för hand henna?

  • Låt henna vara på under en längre tid, maximalt 12 timmar skulle vara lämpligt. Gnid sedan båda handflatorna kraftigt för att skrapa av den torkade henna istället för att tvätta den med vatten.
  • Blanda lite citronsaft i en skål med kokt vatten och socker. Doppa händerna i skålen och låt citronsaften stå i några minuter. Citronen fungerar faktiskt som en katalysator för färgämnesfrisättning.
  • Värm kryddnejlika i en stekpanna, rör händerna över dem och låt ångorna suga in i huden, vilket i sin tur hjälper den att tränga igenom djupare.
  • Använd balsam som Vicks för att gnugga din mehendi och ta bort skorpan efter skrapning. Balsam är kända för att hjälpa till att stimulera färgutveckling

Backhand henna design har bara förändrat konceptet och principen för atletisk mehendi vid tillfällen och festivaler. Nu kan de tas var som helst. Du kan hitta fler sådana mönster i galleriet nedan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...