Home / mode / Bedövning fjäril tatueringar

Bedövning fjäril tatueringar

Förmodligen den enda tatueringsdesignen som bäst symboliserar feminin nåd och officiellt kan kallas en ”kvinnatatuering”. Fjärilstatueringar har alltid varit mycket populära och finns i en mängd olika färger, även om det svarta och gråa ärligt talat kreativa och stilrena. Fjärilar är en av de vackraste av alla arter, fladdrar glatt genom de blåsiga vindarna, ostörda och ostörda som din ande, som förblir låst inuti. Frigör din själ och låt den flyga med dessa personliga och lysande fjärilstatueringar som definierar elegans.

Vilken del av kroppen ser fjärilstatueringar snyggast ut?

Fjärilar är vackra, färgglada varelser som ser bra ut på någon del av kroppen. Galleriet nedan visar vackra mönster för ärmar, midja, rib, sternum, krageben, underbyst, etc. Du kan välja några intressanta kombinationer eller crossovers och få din gärning enligt ditt val. Här är några coola förslag:

  • Skarp fjärilsdesign på underarmarna: Underarmar det bästa stället att få bläck med en stor och vacker fjäril med vidöppna vingar; som i ett flygplansläge. De är inte bara lätt synliga utan också extremt bra.
  • Läcker fjäril på handleden: Medan stora tatueringar kan göras på andra delar av kroppen, håller handleden alltid något litet men vackert. Smycka din handledsregion med en liten fjärilsdesign och låt din modekänsla också sätta andra mål.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...