Home / kvinnors outfit / Beach Hijab Outfits

Beach Hijab Outfits

Bästa hijab-kläder för stranden. Att klä upp sig som en hijabi på stranden kan vara ganska svårt, särskilt om du gillar att simma i havet. När jag är på stranden vill jag fortfarande vara helt täckt, så jag gillar inte alla hudtäta leggings och den snäva toppen och turbanen!

 

Jag har det fortfarande inte precis som jag vill att det ska vara, men så här klär jag mig på stranden just nu:

 

Det sista blygsamma måste-ha är palazzo byxor! Dessa är särskilt bra för kortare människor som vill ha mer storlek, som jag. I den första dräkten hade jag blommiga palazzobyxor med en lång kofta på stranden. Det var sött och ändå täckt. I den andra klädseln hade jag den ganska elegant och kombinerade den med en strukturerad skinnjacka. Dessa beige palazzo byxor passar också perfekt med en vanlig vit t-shirt. Om du gillar denna idé, kolla in 28 moderna sätt att bära palazzobyxor med andra kläder också.

64+ idéer för hattstranddräkt |  Hijab mode sommar, Hijab stil.
Hijab-kläder för stranden |  |  Bara trendig gir
hijab-kläder för stranden |  |  Bara trendig gir
10 Inspirasi Outfit Hijab för ke Pantai, Feminim dengan Rok.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...