Home / mode / Bästa schampon och balsam

Bästa schampon och balsam

Skönhetsförfattaren Eunice Lucero var humoristiskt noggrann när hon sa att ”död, skatter … och splittrade ändar” alla är fakta i livet. Oavsett om du har skadat håret eller om årstiderna tar en vägtull kan problemet som kallas delade ändar vara nästan oundvikligt. Använd en av de bästa schampon och balsam för att konditionera håret.

Varför utvecklar håret problemet med delade ändar? Det är verkligen ett mycket grundläggande problem. Hårstången kan skadas eller vara för torr, vilket försvagar den. När håret växer fungerar hårspetsen lite som ett rep som lossnar. När håret skadas kan upplösningen starta mycket högre än hårets ände eller spets och visas var som helst på axeln.

När håret är så hårt skadat behöver det rekonstruktiv hjälp. Innan vi dyker in i deras alternativ, låt oss titta på några steg du kan ta för att minska risken för delade ändar.

Förebyggande är den bästa politiken

En hårexpert delade en handfull enkla tips som kan hjälpa nästan vem som helst att undvika klyftor. Dessa steg inkluderar:

  • Borsta håret innan du duschar för att undvika trassel och raster
  • Applicera schampo på kronan och skum ner för att släta håret
  • Använd massor av balsam OCH en inlämnad produkt
  • Borsta aldrig vått hår eftersom det sträcker och bryter axeln
  • Hoppa över värmestylingsverktyg medan håret befinner sig i en rekonstruktionsfas
  • Skär minst ½ tum över de delade ändarna
  • Använd split-end behandlingar för att binda håret och stoppa delningen

Det spelar ingen roll om ditt hår har skadats av färgning, perming, värmebehandling eller en kombination av alla dessa, eftersom det finns sätt att ta itu med situationen. Det första är att klippa håret för att bli av med de flesta ändarna och sedan använda ett tillvägagångssätt som förhindrar snarare än behandlar problemet.

Det är här schampo och balsam kan bli dina bästa allierade. Som Lucero också skrev, ”Bortsett från vanliga hårklippningar eller till och med tekniker som att damma hår … den enda andra lösningen som folk har vänt sig till är ett bra bindningsserum, liksom det bästa schampo och balsam för delade ändar för att faktiskt stänga håraxeln stärka … “

Med det sagt är det dags att undersöka olika kombinationer av premiumschampo och balsam som kan hjälpa till att tämja torrt, sprött hår som delar sig och går sönder så lätt.

Bästa schampon och balsamkombinationer

Vilka schampon fungerar bra? De med proteinblandningar är ofta högst upp på de flesta listor som görs av hårexperter. Till exempel är Nexxus Keraphix Damage Healing Shampoo känt för sin förmåga som ett solidt ”första steg” i behandlingen av delade ändar. Parat med balsam i linjen kan det snabbt skapa jämnare och friskare hår.

De som älskar tanken på organiska eller naturliga formler kommer att uppskatta Love Beauty och Planet Hope Repair Shampoo, som är speciellt utformat för personer med delade ändar. Den använder ylang ylangblommor och kokosnötolja för att utöva sin magi. En expert säger att para ihop det med TRESemme Split Remedy Leave-in Conditioner för snabbkorrigeringar. Samma expert påpekade också Nexxus Promend Conditioner, med sina proteiner och elastiner som hjälper håret att täta de delade ändarna och njuta av en mer skyddande barriär.

Ett annat populärt varumärke bland skönhetsexperter är Gentle Keratin Shampoo från Mon Shampoing. Detta är ett annat schampo med hög proteinhalt som rengör och ger näring. Seven Haircare Kente Bond Shampoo är också populärt för att använda aminosyror för att behandla delade ändar. De pekar också på Philip Kingelsys främsta fuktgivande fuktgivande schampo för att övervinna krusiga hårförhållanden och förhindra brott. Andra schampon som föreslås som den första fasen av hårreparation efter delade ändar inkluderar Pai Shaus Refill Hair Cleaner, Nourishing Coconut Shampoo från Earth Luxe, Virtue Smooth Shampoo, Eva New Yorks Clean It Up Shampoo och Davines Nounou Shampoo för alltför bearbetat hår.

Och som redan nämnts kommer restaureringsprodukterna från olika märken.

Prodesign-rekonstruktionsprodukter är professionellt utformade formler som inkluderar TIGER-rekonstruktionssystemet, sessionssystemet och REVIVE TH-systemet. Var och en kommer att ha flera produkter som kan börja behandla delat, hårbenäget hår direkt. TIGER Reconstructing Shampoo stärker håret och fixerar strukturen och balanserar pH-värdet till en idealisk nivå. Linjen har också fuktgivande schampo som reparerar och återfuktar torrt hår samtidigt som det förstärks. Medan TIGER inte har några formella balsam som kan kopplas ihop med schampot, finns det en Reconstructor-produkt som är en leave-in-balsam som förlitar sig på ett protein och en katalysator för att arbeta runt håret inifrån och ut och bygga om ute. Används vid behov, det är ett värmeskyddsmedel och ett dagligt botemedel.

Sessions-systemet har ett lättrengörande schampo som håller pH-neutralt och ger glans utan risk för skador. Sköljningen är ett omedelbart balsam som kan kombineras med schampot. Den använder en intern jonbindning av fruktsyror som ljusnar när den konditioneras. Leave-In-Conditioner Smooth erbjuder SPF-skydd och förhindrar att luften torkar ut. REVIVE TH-systemet har det karakteristiska schampot som stärker och föryngrar håret. Även om detta system hjälper till att tunna hår, förhindrar det också att det torkar ut och främjar läkning och tillväxt. Balsam ”riktar hårsäckarna med Menthol TH och Capsum TH. Dessa föreningar föryngrar och stimulerar hårsäckarna, främjar tillväxt och till och med förhindrar trassel.

Förhindra delade ändar effektivt

Som du kan se finns det många sätt att lösa problemet med delade ändar. Medan du definitivt vill använda stegen för att förhindra dem, såsom: Dessa inkluderar att klippa i ändarna, borsta innan du tvättar, använda schampo och balsam för din hårtyp och tillämpa inlämningsbehandlingar. Det rekommenderas också att vara selektiv med avseende på de produkter som används. Du vill inte använda metoder som förhindrar delade ändar bara för att torka ett hårt schampo och försvaga håret.

ProDesign-produkterna för hårrekonstruktion är ett idealiskt tillvägagångssätt för att eliminera delade ändar och få det hälsosammaste och mest hanterbara håret hittills.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...