Home / mode / Bästa ögonbrynspiercing för kvinnor

Bästa ögonbrynspiercing för kvinnor

Av alla piercingar är ögonbrynspiercing det mest snygga på grund av dess unika och attraktiva. Det är en av de mest kända ytpiercingarna längs ögonbrynen. Piercing av ögonbryn kan ha införts i slutet av 1970-talet, men de har fortfarande inte gått ur stil. Att bära smycken för piercing av blingögonbryn ser fantastiskt ut för både tjejer och män. Nedan följer några fantastiska smyckedesigner och idéer att välja mellan eller bli inspirerade. Men innan du går till salongerna för den där udda piercing, här är några saker du behöver veta.

Vad är ögonbrynspiercing?

Denna genomträngande konst introducerades på 1970-talet. Du kan dekorera ögonbrynsområdet i ditt ansikte med en mängd olika ögonbrynssmycken som nitar, ringar och små dinglar för ett tydligt stiluttalande. Dessa modeaccessoarer är fashionabla och kommer att fånga din uppmärksamhet.

Hur genomborras ett ögonbryn? – Processen

Se till att du väljer en ansedd piercingstudio för att göra din piercing. Du måste vara specifik när du visar piercaren var du vill göra piercingen. Efter att håltagaren har markerat utgångs- och ingångspunkterna med en markör, kommer han att sterilisera piercingsnålen för att leda den från det yttre hörnet av ögat genom ögonbrynet.

Smärta och läkningstid

Smärtan från brynpiercing är i allmänhet lika stor som smärtan från att plocka ögonbrynen. Efter att ha genomborrat ögonbrynen kan det bli lätt blåmärken eller svullnad. När piercingen är klar kan läkningstiden vara allt från 6 till 8 veckor för att ögonbrynspiercing ska läka helt. Det är tillrådligt att inte ta bort smycken inom 6 månader, eftersom hålet kanske inte har stängt helt.

ja! Många undrar om piercing av ögonbryn är säkert. Det är säkert, men risken för piercingar kvarstår. Att vara försiktig med området och undvika infektion är dock de bästa åtgärderna för att undvika problem.

Piercing typer av ögonbryn

Det finns flera typer av ögonbrynspiercing. Några av de mest populära typerna inkluderar horisontell ögonbrynspiercing, vertikal ögonbrynspiercing, dubbelpiercing, etc. Människor föredrar i allmänhet en ring snarare än en skivstång när det här är deras första piercing. Några av de föredragna typerna är sidostift, korkskruvstång, vertikal skivstång osv. Vårt galleri här är en utmärkt källa för dig att känna till olika sätt att bära ögonbrynssmycken.

Skötsel och tips för piercing av ögonbryn

  • Tvätta händerna när du vill röra piercing.
  • Rengör håltagningen regelbundet med en bomullstuss indränkt i saltvatten
  • Skölj genomborrningsområdet med mild tvål när du duschar.

Piercing av ögonbryn är helt fantastiskt om du har tålamod och mod att få det gjort. Kolla in fler sådana unika ögonbrynspiercingidéer i galleriet nedan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...