Home / heminredning / Bästa matsalsstorlek

Bästa matsalsstorlek

Mattans storlek i matsalen – När du väljer en matta under matbordet finns det ett alternativ som är bäst för alla. Oavsett vilken typ av matta du väljer, välj en som är tillräckligt stor. Professionell dekoratör, vars arbete har dykt upp i nationella tidskrifter och tv-program, rekommenderar att man använder en matta som är tillräckligt stor för att hålla alla matbordets ben och stolens ben, även om matgästerna skjuter stolarna eller kastar dem från bordet. För att bestämma rätt storlek på mattan måste du bara köpa en regel som är 4 meter bred och lång än ditt bord.

Om du har gjort allt du kan för att dekorera din formella matsal eller har lagt ditt hjärta på att använda din dyrbara orientaliska matta under det vackra formella matbordet, gör det gärna. Om din formella matsal sällan eller ibland används av vuxna kan det vara säkert att kväva en dyr, känslig eller antik matta.

Men vuxna kan också spilla mat eller dryck då och då, särskilt om de drack för mycket vin under middagen. Om du är säker på att din matta förblir ren kan du använda nästan vilken matta som helst för att passa ditt rums formella stil. Undvik dock ludd eftersom mat och spillda smulor fastnar i deras djupa hög.

10 tips för att få en matsalsmatta Just Rig
Enkel guide till placering av areamattor {med diagram};  #rug.
Bästa köksbord matta storlek vardagsrum 39+ idéer |  Matta under.
10 tips för att få en matsalsmatta Just Rig

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...