Home / mode / Bästa Halloween-dräkter för par

Bästa Halloween-dräkter för par

Bästa Halloween-dräkter för par

Vi ger dig de bästa Halloween-dräkterna för par som gör det roligt att klä sig. Att slutföra Halloween-kostymer kan vara spännande och skrämmande samtidigt. Men det blir lättare för dig med vår lista över Halloween kostymidéer och tips för par.

För att få en uppfattning om vad som ska komma, föreställ dig bara glada Disney-karaktärer och bedårande djurduor.

Bästa idéerna för par Halloween-dräkter

Vill du ha ett spel? Lim ett par solo muggar på framsidan av din t-shirt så kan du gå bra som ett öl-pingisbord. Finslipa dina heta limpistelfärdigheter för att ta fram den bästa Halloween-dräkten för Pacman och Pinky DIY-par. Skapa det nostalgiska utseendet på Ron och Kim från Kim Possible med en svart turtleneck, följt av olivgröna lastbyxor och snygga fingerfria handskar.

De enklaste Halloween-dräktidéerna för DIY-par är Sully och Boo från Monsters, Inc. Samla bara en matchande blå huvtröja och måla den med lila fläckar och horn för att göra Sully. Boo, sätt på en rosa kjol och para ihop den med samma färgade leggings och strumpor.

Bästa Halloween-dräkter för par

  • Chic Magnet är en av de bästa idéerna för ett par Halloween-dräkter. Medan någon av er kan hålla sig gul, med matchande fjädrar och knähöga orange strumpor. De andra kan klä sig i svart och ha en magnet med fjädrar fästa i sin outfit.
  • Vad sägs om att svälta andra till frukost genom att klä upp sig som bacon och ägg? Ge antingen din kreativitet för att göra kostymen eller så kan du till och med köpa den från e-handelswebbplatser.
  • Ta några idéer från det förflutna och förbered din vita klänning och korta blonda peruk tillsammans med en djärv röd läppfladdermus och Yankees-outfit för att ta av dig Marilyn Monroe och Joe DiMaggio-tema kostym.

Vårt utbud av de bästa Halloween-dräkterna för par är värt att kopiera och skapa. För mer inspiration om DIY Halloween-kostymer för par eller tips om hur du gör dem hemma, kolla in vårt galleri.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...