Home / heminredning / Bästa glödlampor för vardagsrum

Bästa glödlampor för vardagsrum

Oavsett om du bygger, renoverar eller renoverar ett nytt hem är det viktigt att välja Bästa glödlampor för vardagsrum Det gör ditt vardagsrum funktionellt och bekvämt. Gör rummet för ljust och TV-apparater och datorskärmar är svåra att se, men om det inte finns tillräckligt med ljus kan olyckor inträffa.

manuell

Installera allmänt bästa glödlampor som lyser upp hela området. I stora vardagsrum eller rum med vinklar kan detta innebära att du installerar flera takfästen. Infällda eller konserverade lampor är perfekta för rum där flera taklampor krävs eller för dem som gillar den rena, lättlästa stilen med infälld belysning. Använd arbetsbelysning för specifika områden och aktiviteter. Om flera familjemedlemmar gillar att läsa i vardagsrummet, ger lampor med stolar eller soffor tillräckligt ljus nära sittplatserna. Om ett hörn av rummet används för hobbyändamål, se till att det finns tillräckligt med ljus där.

Lägg till accentbelysning om det behövs. Accentbelysning kan belysa mörka delar av rummet samtidigt som det belyser växter, konstverk eller till och med vackra möbler. Accentbelysning ska vara svagare än allmänbelysning eller arbetsbelysning och bör inte avge mer än bara ett litet område eller ett specifikt föremål. Om du använder ditt vardagsrum för att ansluta genom läsning eller hobby, välj lampor som är tillräckliga för dina aktiviteter. Golvlampor eller lampor med hög accent är bra för läsning, medan skrivbords- eller arbetslampor är bäst för hobby.

Glödlampans färgtemperatur: Hur man tänder ett rum - Superljust.
Skaffa dessa LED-lampor för under $ 1 vardera och oroa dig inte för att köpa.
Inköpsguide för infälld belysning |  Lowe
Guide för att känna till olika glödlampor och deras bästa användningsområden - EP.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...