Home / heminredning / Bänkskiva i badrum

Bänkskiva i badrum

Diskbänk – Diskbänken är kanske det vanligaste elementet i badrummet. Därför förtjänar denna viktiga blickfångare hela rummet. Ett väl valt handfat – antingen i kombination med ett möbel – bestämmer delvis atmosfären och komforten i badrummet. Urvalet är därför stort: ​​från klassiskt till minimalistiskt och från tvättställ till inbyggda tvättställ.

Tvättskålen – enkel-, golv- eller plug-in-modell – är extremt populär i det moderna badrummet. Den konventionella diskbänken visar också överraskande flexibel. Hörnmodeller sparar plats. Platta, platta kinder eller ovala och organiskt formade prover talar en tydlig stil. Sinkens form är något att tänka på. Runda former rekommenderas ergonomiskt: du kan inte träffa vassa hörn.

Det finns dock något att säga om en rektangulär kopia med flera personer: den är idealisk för rusningssituationer i en barnfamilj. Och det finns mer: Vad tycker du om ett handfat i en praktisk och platsbesparande trekantform som passar perfekt i hörnet av ett litet badrum? Trä är inte längre ett tabu för diskbänken. Tillbaka i åtanke är terrazzo, som består av marmorgranuler eller trasiga bitar som har pressats i cement eller lera.

Badrumshandfat och bänkskiva, gjuten diskbänk.
Hur man byter ut en bänkskiva i badrummet  HomeAdvis
39
19

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...