Home / heminredning / Badrumsspegelskåp

Badrumsspegelskåp

Vi letar särskilt efter olika placeringsalternativ Badrumsspegelskåp. Naturligtvis har vi aldrig tillräckligt med lagringsutrymme, men vissa saker behöver inte vara låsta. Så plankor i badrummet är bra för badrumsartiklar som vi behöver komma åt enkelt och är bra för att skapa atmosfär. Naturligtvis allt enligt allas personliga preferenser, och därför överväger vi olika typer av hyllor i badrummet.

Det fanns ingen hylla i det här rummet, tänkte vi. Det finns inget sådant som en ren badrumshylla, men den smarta användningen av spegelkanten är ett inspirerande val. Naturligtvis behöver spegelkanten inte fyllas med flaskor, rör och glas, men just för att kanten kräver ett snyggt utseende är den perfekt som en hylla i badrummet. Speglar med en så bred kant är perfekta för att lagra dina produkter för vardagligt bruk.

Subtila små hyllor ovanför badrumsmöblerna är gjorda av exakt samma material som resten av förvaringsutrymmet. Materialet i detta badrum är inte så levande som badrumshyllorna i vårt första exempel, vilket skapar ett mer subtilt och neutralt utseende. Storleken på brädorna i detta badrum gör dem olämpliga för att placera stora föremål, men igen, som ovan, ser vi att de är bra för att placera små dagliga föremål.

Kina Jinghu dimbar halvinbyggd belyst LED-badrum.
Amazon.com: Xing Hua Shop väggmonterad spegel badrumsspegel.
Modernt badrumsspegelskåp i melamin PCWY19001- OPPEIN |  Den.
Amazon.com: Badrumspegelskåp Spegelboxväggbadrum.
Runt spegelskåp |  Spegelskåp, rustika badrumsdesigner.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...