Home / heminredning / Badrumsskåp

Badrumsskåp

Installationen av Badrumsskåp är en uppgift som lätt kan utföras av två personer. Du behöver ett minimum av verktyg och det finns inget större designproblem. Genom att följa dessa enkla steg-för-steg-instruktioner kan du montera ett skåp på väggen och se ut som om det installerades av en professionell.

Mät det utrymme du vill att enheten ska placeras innan du köper din garderob. Och särskilt om skåpet är installerat över en toalett. Mät sedan 2 meter över toaletten och markera väggen med en penna. Från och med den här tiden använder du sökmotorn för att hitta två pennor på väggen och markera platsen där de är. De flesta sparris är 16 cm från varandra.

Lyft skåpet och resten av naglarna till skåpets botten. Med din assistent som håller skåpet på plats, mäter du avståndet från botten av nagelskåpet där studiet finns. Och leta efter nycklarna till hyllan i den bakre garderoben. Det är här skruvarna används för att fästa skåpet på väggen. Använd sedan borren för att sätta i en skruv men dra inte åt den helt.

Amazon.com: Homfa badrumsskåp, över toalettutrymmet.
Amazon.com: Spirich Hem Badrumsskåp Väggmonterat med dörrar.
Stödstenar Badrums väggmonterat förvaringsskåp med 2 hyllor.
Amazon.com: GentleShower badrumsskåp trämedicin.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...