Home / heminredning / Badrumsskåp över toaletthöjd Standard

Badrumsskåp över toaletthöjd Standard

Badrumsskåp över toalett – Badrumsskåp är ofta konstruerade på samma sätt och har samma skåpdörrdesign som allmänna köksskåp. Badrumsskåpens storlek kan dock vara mindre eftersom badrummen i allmänhet är mindre än köksutrymmen. Dessutom kan mindre badrum kräva anpassade skåp under handfat eller som hörnförvaringsenheter. Även om det finns en allmän höjd för badrumsskåp, bestämmer utrymmet den slutliga dimensionen.

Om du behöver ett högt skåp, kan du få badrumsskåp standard köksskåp höjd på 34 1/2 tum, enligt byggaren. Längden ökar med en tumhöjd på 1 tum eller 1 1/2 tum. Standardhöjden för badrumsskåp är mellan 30 och 34 tum. Referensen antyder att högre individer kan vara bekvämare med skåphöjder mellan 34 och 42 tum.

Om skåpet du köpte eller byggde är mellan 30 och 34 tum högt räcker det inte att höja enheterna i badrummet med blocken. Blocken ser inte attraktiva ut, vilket ofta täcks av keramiska plattor eller matchande skåpmaterial. Detta kommer att integrera blocket. Lägg till belysningsartiklar bakom glasblock. Detta är en elegant touch för en upphöjd garderob.

Elegant badrum med spegel i hollywoodstil över vit.
Rätt höjd för dina handfat, speglar och mo
medicin skåp höjd över toaletten över charmiga flytande.
Vad är standardhöjden på en badrumsvagn

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...