Home / heminredning / Badrumshandfat för piedestal

Badrumshandfat för piedestal

Hörnhandfat – Hörnhandfatet är perfekt för alla badrum, men fungerar mest bra i ett litet badrum. Hörntvättstället har vanligtvis en elegant bas. Även om det kantmonterade handfatet är enbart ett handfat är det inte alltid lätt. Hörnkylflänsen finns i olika former och storlekar. Du kan också välja vilken typ av kranar och handtag för diskbänken för att skapa en miljö du vill ha för ditt badrum. Att montera diskbänken i hörnet skiljer sig inte från att montera diskbänken i något annat område i badrummet.

Sätt på vattenutrustningen till diskbänken. För in kranarna och tapparna i diskbänken genom att sätta in dem i lämpliga hål. Anslut kranens sjunkande flexibla rör. Dra åt slangarna med en skiftnyckel. Anslut kranarna till poolen genom att försegla dem med o-ringar av plast eller med en rörmokares spatel. Anslut stiftet genom att sätta in en låsring i mitthålet. Anslut plastförsörjningsrören till “T” på tappens botten. Anslut avloppsröret till avloppet genom att placera en rörmokares kitring runt flänsen som kommer in i diskbänken uppifrån.

Lägg ett kittlager på sockelns nedre bas. Placera basen i hörnet där du vill ha den. Klipp av dräneringsdelarna och töm röret med en såg eller rörklippare. Använd en alternativ fjäder för att fästa kylflänsen på väggarna. Öppna stoppen och testa läckarröret.

hörnställ för små badrum |  Gaston Corner Pedestal.
Hörnhandfat med piedestal - SinksGallery |  Hörn sockel.
Barclay porslin regelbundet och hörnpedestalsynd
Handla litet hörnbadrum Vit piedestal handfat glasartat Kina.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...