Home / heminredning / Badrumsbelysning

Badrumsbelysning

Badrumsbelysning – Korrekt, full belysning i badrummet gör det lättare att slutföra uppgifter som att sminka. Och får rummet att se ljusare ut. Att hänga dina belysningsarmaturer i rätt höjd kan maximera deras effektivitet och attraktivitet. Följ några riktlinjer för att hitta rätt höjder för ditt rum.

Vägglampor är ett attraktivt tillskott till en badrumsbelysningsplan när de används som en extra källa till allmän belysning. Rätt höjd för vägglampor i badrum beror på ditt rum och armaturen. Enheter ska hängas tillräckligt högt för att blockera glödlampan, vanligtvis minst 6 meter från golvet. Häng lamporna lite högre i badrum med högt i tak så att de verkar proportionella mot ditt utrymme. Tre till 6 tum högre för varje ytterligare takhöjd över 8 fot är en bra utgångspunkt.

Följ tillverkarens anvisningar för effekt för maximal effektivitet och säkerhet. Se till att dina belysningsplaner överensstämmer med lokala belysningskoder, eftersom vissa koder förhindrar att vissa typer av lampor hänger nära badkar och duschar. Försök att köpa din gratis spegel och ha den redo att hängas. Innan du faktiskt får din el att arbeta för belysningen. Detta förhindrar dyra justeringar senare om dina spegelmått är annorlunda än förväntat.

Opalglasets höga trumpetlampor lägger till accenter på handdukarna i dina handdukar och ser bra ut över ett inbjudande badrum med stil som du håller med. Om du vill ha ett köks- eller badrumsfängslampa, måste du installera en energieffektiv underskåp med diskhöjd och kredit. Läs först vår snabbguide för att begränsa fåfängelys som vardagsrum som vardagsrum har en elektriker vi har spegeln och fästet är extremt för mindre badrum. Badrummet lyser stort, det händer.

Taggar: badrumslampor stora

Badrum & väggbelysning
Badrumslampor: vart ska de gå?  - DESIGN
Hur man tänder en badrumsspegel med Sconc
Inre badrumsbelysningslampor Belysningslampor för badrum.
badrum-lampor |  Lampans utgång

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...