Home / heminredning / Badrumsbelysning i Chrome

Badrumsbelysning i Chrome

Badrumsbelysning i krom – Krombad kompletterar den moderna inredningen. Kalla nyanser av grått blandat med metallmöbler och tillbehör skapar ett lugnt, modernt badrum. Chrome är attraktivt, mångsidigt, elastiskt och lätt att rengöra och underhålla. Det är också lönsamt när kvaliteten är överlägsen billigare metaller. Lätt eller borstad hårdvara och krommöbler kan förvandla nästan alla badrum till en avkopplande badoas. Att göra lite arbete själv kan spara pengar och samtidigt vara stolt över att skapa ditt eget pensionerade badrum.

Den förkromade badrumsbackspegeln fungerar som en reflektionspunkt för alla de personliga uppgifter där maximal integritet och ljus är avgörande. Planera därför typ av enhet och typ av belysning före varje köp. Undvik uppfattningen av förvrängda färger. Placera aldrig lysrör som projicerar en grön nyans på huden i spegeln i ett badrum. Välj glödlampa eller halogenljus. Planera inköpet av den målade i enlighet med inköpet av badrumsskåpet.

I allmänhet behövs ljus i mer än en punkt i krombelysning i badrummet. Bedöma behovet av ljus. Mät utrymmet och köp en taklampa. Använd glödlampor i taket. Skaffa ett tillbehör vars storlek inte ger rummet en för hög visuell vikt. Koordinera enheten med annan utrustning, särskilt belysningsarmaturerna i spegeln eller i badrumsskåpet. Koordinera metallytorna på all belysningsutrustning med kromtillbehör i handfat och badkar. Välj tillbehör med tenn eller plåt.

Quoizel GRT8603C Grant Modern Polerad Chrome 3-Light.
Quoizel® Tranquil Bay 3-Light Vanity Light i polerad krom.
7Pandas 2-Light Badrumsfönsterljus, Vägglampa på insidan.
3-ljus krom badrumsarmatur 22

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...