Home / heminredning / Badrumsarmaturer

Badrumsarmaturer

Badrumsbelysning – Om inte ditt badrum bara erbjuder det bästa, enklaste och mest prisvärda sättet att uppleva det igen, måste du installera nya belysningsarmaturer. Om du väljer den belysning som skapar en varm och avkopplande atmosfär i ditt badrum, tänds det i rummet där du vill spendera mer tid. Jag tror inte att stora belysningsartiklar bara är tillgängliga för dem med en stor budget. Numera finns snygga och moderna, intressanta tillbehör i hem- och belysningsbutiker till en bråkdel av priset på designerbitar.

Läs inspirerande tidskrifter för inredning. Bestäm hur många belysningsartiklar du behöver. Det beror på storleken på ditt badrum. Skriv en ”önskelista” med badrumslampor och ta dem till en belysningsbutik tillsammans med bilderna på de specifika produkterna du klippt ut ur tidskrifterna. Bläddra bland utbudet av tillgängliga belysningstillbehör. Kom ihåg att badrumsbelysning måste uppfylla vissa säkerhetsbestämmelser.

Välj de bästa typerna av belysning för ditt badrum, med hänsyn till din budget och stilen på den befintliga dekorationen. Om du vill ha en taklampa, gå till en spotlight eller skugga med en dold glödlampa. Ett hängsmycke är inte lämpligt för badrum på grund av den exponerade glödlampan. För din dusch eller ditt badområde, välj infällda strålkastare som är vattentäta för att skydda dem från stänkande vatten. Välj stämningsbelysning, t.ex. B. tända badhanddukar eller undervattensbelysning för att göra ett elegant uttalande i ditt badrum.

Badrum & väggbelysning
Så här uppdaterar du ditt gamla badrumsarmatur till industriellt ljus.
Badrumsbelysning, 3 sätt | YLighting Ideas | Badrumsbelysning.
KSANA Badrumsarmaturer, Badrumsfacklampor med.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...