Home / heminredning / Badrums väggplattor dekorativa

Badrums väggplattor dekorativa

Badrums väggplattor – Väggplattor tillåter en dekorativ och skyddande yta i badrummen. På grund av den höga relativa luftfuktigheten eller luftfuktigheten som normalt är närvarande utsätts plattorna för mögelväxt. De är också kandidater för uppbyggnad av hårt vatten och tvålskum. Murbruk, fyllningen mellan väggplattor, kommer sannolikt också att samla smuts och utveckla fläckar. Rengöring av plattorna kräver flera kemiska produkter eller lösningar. Varje lösning hanterar de olika typerna av föroreningar av kakel.

Se till att badplatsen är väl ventilerad. Öppna fönster och dörrar. Sätt på luftutsug eller ett luftkonditioneringsapparat för att cirkulera luften. Spraya badrummet med kök och badrumsrengöringsmedel. Detta är ett mångsidigt rengöringsmedel med allt-i-ett rengöringsegenskaper. Rengör mosaikplattorna på väggen. Rengör plattorna med en mjuk, cirkulär rörelse med en svamp eller borste. Använd handskar för att undvika oönskade hudreaktioner. Skölj bitarna med varmt vatten och en svamp.

Spraya formytorna med blekmedel. Blanda blekmedel och varmt vatten jämnt i en sprayflaska. Var försiktig när du arbetar med blekmedel eftersom det släpper ut giftiga gaser. Skrubba formytorna med en borste eller svamp. Använd en cirkulär rörelse. Skölj glasmosaikplattorna på väggen med varmt vatten. Murbruk rengör väggen med en vinägerlösning. Blanda 1/4 kopp vinäger, 1/3 kopp ammoniak, 1/2 kopp natron och 7 koppar vatten.

15 härliga badrum med dekorativa väggplattor |  Hemdesign Lov
Somany Badrumsväggplattor Bilder - Bild av badrum och stängningar
Badrums dekorativa väggplattor för badrums dekorativa väggplattor.
Hur man designar för små badrum och vardagsrum  TOA-bloggen.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...