Home / heminredning / Badrums sockelhandfat

Badrums sockelhandfat

Om du har ett litet badrum i ditt hem har du troligen upptäckt att ett badrumsskåp och handfat inte är den bästa fåfänga för rummet. Skåp, även om de är praktiska för förvaring, tar bara för mycket utrymme. Handfat i badrummet är det perfekta valet för ett litet badrum. Några idéer för piedestal för en liten fåfänga kan hjälpa dig att välja ett elegant, snyggt och snyggt handfat för ditt badrum.

En idé för en liten badkar sockel skulle vara en platt handfat. Diskbänken har en snygg bas som stiger upp i en grund kulle. I mitten av brickan finns en skål som ser ut som en stor salladsskål. Hela ensemblen är mycket modern, snygg och kompakt. Du skulle inte ha några problem med att bygga det till ett litet badrum.

Hörnhandfat gjordes för det lilla badrummet. Diskbänken har ingen bas att prata om. Det är bara ett handfat som fäster vid väggen. Även om det är enkelt är det inte på något sätt förenklat. Handfatet finns i olika former och modeller. Vissa modeller är enkla och andra har omfattande dekorativa motiv. Ditt val av handtag och kranar för diskbänken kan skapa vilken atmosfär du vill i ditt badrum.

Perfekt litet badrum (tyvärr den här länken leder inte till original.
20 vackra badrumsdesigner med piedestalsynd
MEMOIRS PULVERUTRUM SENK OCH KOMPOD |  Pulverrum idéer.
Moderna sockelhandfat för små badrum för 2020 - Idéer på Fot

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...