Home / heminredning / Badrums fåfänga ljusarmaturer

Badrums fåfänga ljusarmaturer

Belysningen kan förvandla din fåfänga och ge ditt badrum ett modernt och modernt utseende. Förbättring a Badrums fåfängljus B. Vägglampor eller spårbelysning är ett billigt sätt att krydda ditt badrum. Om du har plats på din fåfänga, överväg att lägga till accentljus.

Grunderna

Om du vill lägga till mycket ljus till din fåfänga, installera lampor som är lämpliga för en hög watt glödlampa. Armaturer som förskjuter ljuset nedåt, till exempel spår och infällda lampor. Gör ett bra jobb på en fåfänga som behöver mycket ljus. Vägglampor som vägglampor är väl lämpade för underdelar och finns i olika utföranden. Överväg att lägga till en dimmer så att du kan justera ljusstyrkan efter behov.

Ljusidéer

Badrumsfunktioner med lampor är ett centralt nav i ett badrum och kräver ofta mycket ljus runt diskbänken. Spårbelysning är en attraktiv och modern idé för lampor runt tvättställ. Spårbelysning hanterar LED-lampor som håller längre än en vanlig glödlampa och använder mindre energi. LED-spårbelysningslampor är lätta att byta ut och är gjorda av hårdplast, vilket gör dem mycket slitstarka. Inte bara är lamporna justerbara, men du kan hitta skenor som är böjda så att du kan skapa din egen design. Om du vill ha en mysig och varm känsla, installera lampor på båda sidor om fåfängan. Lampor fungerar bra i gästbadrum som är mindre och används mindre ofta. Eftersom de finns i så många olika mönster kan du kombinera basen och skärmen för att skapa en unik lampa. Genom att installera trevägslampor kan du också justera mängden ljus på din fåfänga.

Soft Seeded fåfängljus - 3 ljus |  Rustik badrumsbelysning.
KSANA ljusa badrumsfickor för badrumsdelar med klar glasskärm.
LALUZ 3-Light Vanity Light Badrum Vägglampor Rustik vägg.
LBL Lighting Tae 24 in. W 3-Light Black Industrial Metal Badrum.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...