Home / heminredning / Badrums diskbänk

Badrums diskbänk

Hur rengör jag ett handfat eller tvättar med vatten och kemikalier? Försök först med att använda vatten för att ta bort klädseln. Häll snabbt en hink vatten i skålen eller sjunka och vänta tills den rinner ut. Strömförsörjningen kan hjälpa till att rensa blockeringen. Om det inte fungerar, använd en kemisk produkt som hjälper till att rensa blockeringen, till exempel: B. Domestos. Använd alltid handskar när du hanterar kemikalier och arbeta i ett väl ventilerat område. När du har rensat blockeringen, ta dig tid att tvätta resten av toaletten eller handfat.

Använd produkter som Domestos Original toalettrengörare eller annan blekmedel för att upprätthålla hygien. Kom dock ihåg att bära handskar för att skydda din hud och använd endast den produkt som anges på etiketten. Om det är första gången du använder tvättmedlet, testa det först på ett litet område.

Medan metoden ovan hjälper dig att bli av med de flesta toaletter i toaletten eller handfatet, fungerar det inte alltid på fasta material som är svårare att ta bort – som kläder, plast eller något annat som har fastnat i rören. I dessa fall är spindeln ditt bästa verktyg.

Danco Chrome badrumsvaskpropp i diskbänken och stopparna.
Avloppskompis Ingen installationstäppa som förhindrar spolstopp i badrummet.
Rengör, justera, byt ut pop-up-propp |  Badrumsstopp.
Badrumshandfat Stopper Broken - Bild av badrum och stängningar

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...