Home / heminredning / Badrum Vanity Remodel Styles

Badrum Vanity Remodel Styles

36 badrum fåfänga – Handfat som är för låga gör rutinmässiga saker som att torka hår eller sminka svårt. Att höja din badrumsvagn till 36 tum kommer att höja toppen av fåfänga till en bekvämare höjd. Det är ett gör-det-själv-projekt för dem som är bekanta och bekanta med elverktyg. Detta projekt använder standardverktyg som finns i de flesta hushåll.

För att underlätta jobbet genom att vidta dina åtgärder till ditt lokala hemförbättringscenter och skära träet åt dig. Mät höjden på din befintliga toalett och dra det numret från 36 för att bestämma hur du lägger till det på toaletten för att få de 36 tum du vill ha med massor av extra höjd. Mät bredden och djupet på din 36-tums fåfänga och handfat. Och subtrahera 8 tum från båda mätningarna för att bestämma basstorleken.

När basen är installerad. Den kommer att ha en 4 ”insats på alla sidor av den 36” vita fåfängan. Med en spets som liknar skottets spets under inbyggda garderober. Klipp ut 2 x 4 bord på storleken på din bas. Klipp ut två delar på basens bredd och två på basens djup. Anpassa dem så att de skapar en ruta. Skruva ihop med en borr och träskruvar. Använd två skruvar i varje anslutning för att skapa basen.

Traditionell badrumsdesign, bilder, ombyggnad, dekor och idéer.
Höga badrumsskåpdesignidéer, bilder, ombyggnad och inredning.
Hur man väljer en badrumsvan
Benchwright 72

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...