Home / heminredning / Badrum golv skåp

Badrum golv skåp

Bygg ditt eget Badrum golv skåp kräver ett antal ritningar och några träbearbetningsverktyg. Planerna kan köpas antingen online eller från en hembutik eller träbutik. Alternativt kan alla som kan använda ett måttband exakt rita detta. När du väl har planen som du har valt är nästa steg att skapa en räkning. Om du köper alla förnödenheter samtidigt är du säker på att du har allt till hands när du börjar montera ditt badrumsskåp.

manuell

Mät området där du vill placera badrumsskåpet. Skriv ner de exakta måtten för varje dimension i skåpet. Höjd, bredd och längd. Även en åttondels tum kan göra stor skillnad i det slutgiltiga utseendet. Rita en grov skiss över garderoben du vill bygga med penna och papper. Överför alla lämpliga mått till lämplig del av ritningen.

Med hjälp av ett CAD-program kan du visualisera badrumslådorna i 3D innan du bygger den och bestämma listan över material du behöver i butiken eller i trädgården hemma. Bestäm vilken träslag du vill bygga skåpet med. Kom ihåg att ett badrum är en fuktig miljö och träet behöver extra skydd. Lägg till en fläck i din materialförteckning och eventuellt tätningsmedel eller färg du väljer. Bestäm vilken typ av hårdvara du vill använda för kapslingen. Kom bara ihåg att tänka på olika typer av handtag och knoppar, och glöm inte gångjärnen till dörrarna. Lägg till din hårdvara i ditt lager. Se till att lägga till skruvar, naglar och vattentätt trälim i din lista för att montera fodralet.

3-lådas badrumsgolvskåp i vitt |  Bed Bath & Beyo
Amazon.com: YAHEETECH Golvskåp i trä, sidoförvaring.
Handla badrumsskåp med 3 lådor Träförvaringssida.
Amazon.com: HOMECHO badrumsgolvförvaringsskåp, linne i trä.
Amazon.com: VASAGLE Golvförvaringsskåp för badrum med dubbel.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...