Home / heminredning / Badkar fartyg sjunker

Badkar fartyg sjunker

Handfat i badrummet är en utan stängda skåp. Dessa fåfängor är i allmänhet fristående och displayen är inte stängd men visar ofta VVS under tvätten. Denna form är väldigt snygg och finns ofta i mindre badrum. Även om större öppna fåfängor finns tillgängliga. Den öppna fåfängan kan vara väldigt modern eller vintage. De som bor i ett litet utrymme och vill ersätta dem. Eller fäst vägghängda handfat som kommer att uppskatta den öppna fåfängan.

Denna form är inte perfekt för de som behöver andra badrumsfack. En dubbel fåfänga kan antingen vara väggmonterad eller fristående och har två handfat. På grund av det faktum att det krävs dubbelt så många sanitära installationer på lång sikt är det dubbla tvättstället idealiskt för större badrum som ”huvudbadrummet”. Denna fåfänga har ofta två eller tre skåp, är utrustad med lådor och erbjuder mycket utrymme på bordet.

Fristående handfat är de som, som namnet antyder, inte är monterade på väggen. Dessa fåfängor finns i en mängd olika stilar, från mycket utsmyckade fåfängstoppar med skåp och lådor till de som liknar den väggmonterade fåfängan. Den fristående fåfängan är bärbar men inte lätt att flytta på grund av vattenledningarna som är fästa vid fåfängens diskbänk.

För- och nackdelar med handfat i badrummet |  Unikt Vaniti
Ja - Sinkvatten - Handfat - The Home Dep
Tangkula 16 ”x 16” fyrkantigt badrumsfat, porslinskeramik.
Unika fartygsalternativ för din badrumsrenovering - RTA.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...