Home / mode / Axlar, sjalar och omslag för aftonklänningar

Axlar, sjalar och omslag för aftonklänningar

Axlar, sjalar och omslag för aftonklänningar

Det rektangulära eller fyrkantiga tygstycket, populärt känt som en ”halsduk”, är tillverkad av olika material. Under de kallare månaderna på året vill du självklart bära den för att hålla din kropp varm, men du vill inte kompromissa med stiluttalandet. Du kan köpa halsdukar och omslag till aftonklänningar och bära dem i olika stilar med dina mjuka aftonklänningar som: B. Slida klänningar, A-linjeklänningar etc. Du kan utforma en enkel klänning med en elegant pashmina halsduk eller en silkesstål på olika sätt. Ge din outfit ett nytt utseende varje gång. Pröva modellerna med axelband, diagonal wrap eller axelryckning med din pashmina halsduk.

Hur väljer man en wrap för en elegant aftonklänning?

För en utsmyckad A-linjeklänning för en kvällsfest är en heltäckande halsduk lämplig. Å andra sidan skulle en klänning i enfärgad stil se snygg ut om den bärs med en kristallförskuren chiffonscarf eller en broderad pashmina-halsduk. Beroende på säsong bör du välja material på förpackningen. Under sommarsäsongen är de luftiga chiffonglindningarna eller de metalliska meshomslagen bäst, medan de livfulla pashmina-sjalarna är bäst för höstsäsongen.

Hur man utformar halsdukar och wraps för aftonklänningar?

  • Rycka på axlarna:Du kan flagga dessa axelryckningar med en pashmina halsduk. Allt du behöver är ett gummiband. Du måste kasta halsduken runt axlarna och hålla ihop de två långa ändarna på baksidan och dra dem genom elastiken. Komplettera ditt utseende med ett par eleganta örhängen.
  • Axel wrap stil: För den här wrap-stilen, kasta din eleganta wrap runt axlarna. Ta ett hörn, lägg dig ner och vrid över ena axeln. Ta den långa änden, häng ner den och dra ner urringningen för att få denna axelplaggstil.
  • Bunden och vikad stil: Vik inslaget så att det ser ut som en fyrkant och vik det sedan diagonalt igen. Du skulle få två poäng på ryggen. Håll i halsdukens två hörn, lägg den runt axlarna och bind omslaget på ena sidan.
  • Diagonal wrap-stil: Drapera halsduken diagonalt över din kropp och håll den ihop i höften med en attraktiv dekorativ stift.

Efter att ha granskat materialet, färgen, designen och mönstret, köp rätt kvällsklänningsdukar och omslag och gör ett kraftfullt stiluttalande. Det underbara idégalleriet väntar på dig här.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...