Home / heminredning / Ashley möbler vardagsrumssatser

Ashley möbler vardagsrumssatser

Ashley möbler vardagsrumssatser Industries, Inc. tillverkar en mängd olika sovrums-, vardagsrums- och matmöbler. Varje möbel har sina egna rengöringsinstruktioner i form av koder som finns på en etikett under sittdynan eller på möbelns undersida. Medan vissa Ashley-möbler kan rengöras på plats, kan andra ha överdrag som endast kan kemtvättas. Det finns en Ashley Milenio hudvårdssats för läderdelar. Du kan rengöra dina Ashley-möbler själv, men processen du använder beror på materialet möblerna är gjorda av.

Ta bort alla kuddar och möbelöverdrag med rengöringsetiketterna “DC”. Ta dem till en städpersonal. Dessa möbeltillbehör ska komma från en professionell kemtvätt. Ta bort alla kuddar och komplettera överdraget till vardagsrumsuppsättningarna med rengöringsetiketterna “S”. Det vill säga de kan endast rengöras med ett kemtvättmedel. Häll en fjärdedel av lösningsmedlets kemtvätt på en ren trasa.

Våta inte trasan. Rengör försiktigt den drabbade möbeln eller tillbehöret med trasan. Om det är nödvändigt för stora ytor, tillsätt ytterligare en liten mängd kemtvättmedel i tyget och var försiktig så att du inte mättar Ashley Furniture Industries Inc. Rengör fläcken med en ren, fuktig trasa och låt möblerna eller tillbehören lufttorka. Byt ut tillbehören i möblerna.

Vardagsrumssatser av Ashley Furniture |  Ashley möbler levande.
Braemar Brown Living Room Set Signature Design av Ashley.
De bästa Ashley möbler vardagsrumsset 2019 - KÖPARENS GUI
Navasota Soffa och Loveseat |  Ashley Furniture HomeSto

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...