Home / kvinnors outfit / Aran tröja

Aran tröja

Irländska tröjor återvänder år genom historiskt förflutna och ger atmosfär och anpassning. Nation Sweater ser inte bara smart ut ändå berättar historier om senaste Irland. Den faktiska tekniken genom vilken irländska tröjor vävas och på grund av detta faktum kommer mönstren att ge ett positivt fall historiskt förflutet. Låt oss ta en titt på nationens tröja och på grund av detta faktum den sed som den avslöjar.

 

Bilden av Aran-tröjan

 

Öarna Aran, utanför det geografiska området Irland, är när Aran-tröjorna började, igen inom 1600-talet.

 

Arans tröjas historiska förflutna

 

Lokalbefolkningen på Aran Island har varit ett tätt ovävt område som härstammar från både jordbrukare eller skicklig anställd. Nationströjor, kända som Aran-tröjor, har gjorts som kloka på grund av att de upprätthåller infödingens värme genom sina arbetsåtgärder. Strategin att varje tröja vävdes var med ett hushållsvapen som en social grupp som överlämnades från teknik till teknik för varje social grupp, i vilken för närvarande avslöjar ett bevis på nationellt historiskt förflutet och sedvänja.

 

Aran Sweater Heritage och Custom

 

Dessa Aran-tröjor eller i något annat fall som kallas kabeltröjor symboliserar den skickliga medarbetarens och jordbrukarnas liv och deras hushåll från den lilla metropolen Aran, Eire. Vävningarna är distinkta från hushåll till hushåll med helt olika trosuppfattningar och följningar med varje tröja som berättar sin personliga historia över tiden. För alla som är medvetna om den diverse Aran väver mycket historisk information kommer troligen att instrueras. Aran-tröjan kan vara en världsmodell ändå på ön vapenskölden, som ett resultat av provet, är obruten säker runt det inhemska området. Tröjorna kan vara en del av berättelserna om ändå skicklig anställd dog förvirrad och tvättade mot land.

 

Skötseln och en höjdpunkt för element och arbete involverad i skapandet av irländska tröjor konstruerar dem till en mycket underbar plagg. Det kan ta månader att avsluta med den blommiga vävningen och de stora mängderna av sömmar, så att det involverade arbetet inte ignoreras, som varje tråd och söm du erkänner att detta representerar nationens sed. När du överväger kanske du vill erkänna och känna igen atmosfären och den irländska seden. Det är en tröja som är tillgänglig nyligen med alla sina smarta fördelar, värme och lyx; ändå erkänner du det historiska förflutna.

 

Att stolt äga din mycket personliga Aran-tröja fyller dig med nöje och glädje och räknar ut vad som har hänt tidigare än den nordamerikanska nationen, från århundraden tidigare betydelsen av en sådan tröja att förbli samhällen vid liv och tillsammans. Det kommer att få dig att fylla värmen inuti. När du tar på dig den här tröjan är det som att ha ett kort historiskt förflutet. Det måste finnas en i varje garderob under dessa vintermånader.

 

Mens Aran tröja stickmönster PDF Mans 32 34 36 38 |  Et
100% naturlig ull Crew Neck traditionell Aran-tröja, vit Colo
Super Soft Merinoull Traditionell Aran Tröja Naturlig |  Den.
100% Merino ull Aran sjal krage Aran tröja, Natural Colo
Från Mayo till MoMA: den ikoniska Aran-bygeln går till New Yo

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...