Home / heminredning / Antika sovrum fåfänga

Antika sovrum fåfänga

Antik sovrum fåfänga – Jane Jacobs, den berömda urbana teoretikern, sa att byggnader borde byggas för många ändamål. När en fånge lämnar en annan kan de komma in och göra något helt annat med rymden. Med tiden, ta denna hållning för att se över din handfat och toalettålder. Dessa föremål avger inte vatten, men de tjänar ändå ett syfte

Starta rören för att använda toaletten för förvaring. Dessa tarmar bara på gatan. När du har tagit rören vill du plugga in hålen i toalettens trä, liksom hålet i diskbänken, för att förhindra att pesten smittar dina kläder eller vad du än förvarar. Försegla de trädbevuxna hålen, antingen med en tunn liten platta av balsaträ spikat över hålet. Ockupation; eller tejp. Eftersom hålen ligger bakom fåfängan där ingen ser dem, spelar det ingen roll vad hålet är förseglat med, så länge det förhindrar att buggar och fukt kommer in i toaletten.

Byrån fungerar också som en hylla i köket. Det faktum att diskbänken inte passerar vattnet betyder inte att det inte är användbart. Använd underdelens topp för att skära av foder och diskbänken för att förvara grönsaker eller frukter. Håll hälsosam mat för att uppmuntra dem att äta dem.

Kolla eBay Deal of Today |  Sovrumsvintag, Antik fåfänga.
Antique Treasures Bedroom Vanity Set |  www.hayneedle.com |  Sovrum.
Shabby Chic möbler |  Vintage sovrumssatser, Antika sovrumssatser.
Vintage fåfänga / sminkbord / skrivbord med underbar spegel.
Sovrumsmöbler från 1920-talet - Google Sök |  Möbler fåfänga.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...