Home / kvinnors outfit / Ankelhälskor

Ankelhälskor

För högklackade skor är damernas hjälp och möjligen hennes värsta fiende. En överdriven hälpump förlänger visuellt utseendet på en damkalv, vilket ger även dessa gals med mindre än perfekta ben mycket långt och benigt utseende. Slitna med byxor, överdrivna klädskor ger den lilla damstorleken och konstruerar alla kvinnor ser mycket smala ut. Ändå kommer överdrivna klackar – särskilt dessa med klackar 2 eller många tum långa – att skada en dam, leda henne till potentiella stukade anklar och olika sjukdomar.

 

Hur det faktiskt gör ont?

 

När fotledens ligament sträcker sig lite över sin konventionella variation så snart en dam besöker klackarna, är det vanligtvis lite eller ingen värk och svullnad och livet kan bevara tidigare. Icke desto mindre, om en klack i hälen resulterar i en skarp värk och snabb svullnad, blir ledbanden fruktansvärt trakasserade och möjligen sönderdelade och en gå till läkaren, och begränsade åtgärder under många dagar eller kanske veckor medförs.

 

Tårna och dina överdrivna klackar

 

Sanningen är att en extrem förstuvning kan vara ett skadat ben. Benbenet (de långa benen under hela benet) eller ben i hela foten kan också skadas. Så varje fall som resulterar i ordentligt god fotled / minskad benvärk bör tas väldigt hårt. Således borde kvinnor förflytta sina skor till förnuftiga tränare och eventuellt tillfällig balett platt? Inte i första hand.

 

Verkligen, en sko garderob av lägenheter bara inte är bäst för foten. Låga klackar på halv till tre fjärdedelar av en in är bra för att regelbundet sätta på. En spridning av lägenheter och låga pumpar kan också vara en klok garderob. Spara dessa större klackar (runda 2 tum) för speciella evenemang. Promenera längre sträckor i platta skor (och för mycket långa sträckor, lägg pengar i en oerhört klok blandning av certifierande promenadskor) och byt till dina större klackar efter att du har träffat din semesterplats. Det är bäst att ta klackarna, särskilt fotledsklackarnaDetta skulle minska trycket på tårna, särskilt när du bär klackar. Detta kan erbjuda dig högre hjälp.

 

Varför hälen vill ha hjälp med fotledsklackar

 

Förutom att hålla sig borta från rygglösa klackar så mycket som möjligt. Bristen på en hjälp till din igen articulatio plana gör vanligtvis fruktansvärt ett försök i dina muskler. Även skopumpar (en modifierad mula med ett band som går runt hälen igen) är åtminstone hälsosammare än ingen igen. Ändå är skor med full artikulering vanliga ryggar de finaste. Det är där fotleden dessutom kommer in i bilden. Det kan hjälpa till med ytterligare hjälp. Du kan välja från den långa listan över de helt olika skor som du kan välja mellan.

 

Kate Black Mocka Ankel Strap Heels - Lulus (With images) |  Svart.
Chic svarta sammetklackar - Klackar med ankelband - Block Hee
Eleganta svarta mockaklackar - klackar med ankelband - klack med enda rem
Härliga svarta mockaklackar - broderade klackar - enkla klackar.
Svarta klackar med ankelrem: Amazon.c

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...