Home / mode / Angel Makeup Idéer för Halloween

Angel Makeup Idéer för Halloween

Angel Makeup Idéer för Halloween

Ängelsminkidéer för Halloween är mycket mer än blodiga eller läskiga, men mer av en lugnande effekt på andras ögon. Sedan sminktrenden startade har tjejer i alla åldrar varit galen på tanken på hur ängelsmink Halloween ser ut eftersom det är ett enkelt och snabbt sätt att se oskyldig och söt ut.

Av all Halloween-smink är ängelsmink-looken inriktad på att göra unga flickor vackra och ungdomliga. Här är några av de bästa ängelsminkutseende som skulle inspirera dig att se vacker ut denna Halloween.

Ethereal ser ut Ängel smink estetisk trend

Först och främst påminner Old Hollywood Angel Makeup dig om de gamla Hollywood-skarlagen med ljusrosa läppglans, frostig ögonskugga och extra långa ögonfransar. Skönhetsbloggarna som tar på sig den lila ängelmakeupen har alla kvinnor fixerat på trenden eftersom traditionella frostvita skuggor och lavendel-lila färger används för att definiera rynkor. Du kan använda en blå glitterveck för att passa din ängeldräkt.

Vill du efterlikna Kylie Jenner ängelsminkutseende? Ta en isvit mascara, rosa läppstift av tandkött, silverögonskugga, cool ängel sminkpalett och ansikte klibbiga juveler för att dra av dig som ett proffs. Cherub Angel Makeup fokuserar inte på frostguld, silver eller vitt utan snarare liknar Cherub, är ungdomligt och varmt.

Lätt att göra Ängelsminkidéer för Halloween

  • Gå vägen till något sensuellt när du går efter något ovanligt och vackert. Den kvaviga ängeln är det rätta valet för kvinnor som vill klä sig på fler fester än Halloween.
  • Har du den mest populära unicorndräkten i Halloween? Prova den holografiska ängelmakeupen för den perfekta vridningen på traditionell mörk ängelsmink och använd hårglitter, silverstjärna paljetter och holografisk silverskugga för att komplettera utseendet.
  • Om du är en guld- och silverälskare är den här metalliska guldglitterängelmakeupen något du skulle vilja använda med tjocka guldglitter och falska fransar.

Dessa ängelsminkidéer för Halloween som vi har samlat in, som ser himmelska ut till guldpläterade och vackra till hisnande, hjälper dig att uppnå ditt favoritutseende på nolltid. Prova våra många idéer för ängelsmink.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...