Home / mode / Androgyna bröllopsklänningsidéer

Androgyna bröllopsklänningsidéer

Androgyna bröllopsklänningsidéer

Långt borta är de dagar då sex var begränsat och ett hinder för mode. Tack vare ett brett spektrum av människor som är öppet engagerade i idén om könsneutralitet rullar modedesigner nu ut sina så vackra saker androgyna bröllopsklänningsidéer för oss.

Bli androgyn när det gäller det Bröllopsklänningar är ett helt annat bollspel. Androgyny kan bestå av klackar, slipsar, klänningar, pärlor, kostymer, derbies eller till och med örhängen. Följande är bara inspiration för din bröllopskläder.

Rolig Androgyna bröllopsklänningsidéer

Med jumpsuits stigande i popularitet, anser samma sak vara en av de enklaste alternativen för androgyn brudtärna. Du kan välja en body-kramande jumpsuit med spetsar för att förbättra den feminina smaken.

Det finns en speciell typ av tradition förknippad med kiltar som du bär för att bokstavligen omfamna arvet. Om du inte lägger stor vikt vid formell charm eller oskuldsskönhet kan du alltid gå till punk eftersom det inte bara luktar kraft utan också är perfekt för dig.

Otaliga smaker av anonymitet att välja mellan

  • För er som letar könsneutrala gästkläderdu kan välja korta kostymer för att stanna mellan det feminina och det maskulina attributet.
  • Välj en formell skjorta med en utsvängd krage och något tillräckligt länge för att du ska kunna stoppa i. Formella skjortor är det bästa baslagret för det androgyn brud Bröllopsutseende.
  • Om du vill ha en Queer brudklänningDu kan alltid gå för knäppa kortärmade utskrifter som är det perfekta tillskottet till din outfit.
  • Behöver du något styggt för att spela rock and roll och släppa några käkar på ditt speciella bröllop? Gå efter en mini-mini-klänning och lägg till ett svart läderbälte i ditt utseende.

Gör ditt bröllop till en anledning för alla att bli inspirerade. För det bättre androgyna bröllopsklänningsidéer, utforska galleriet nedan och hitta en kläder som passar dig bäst. Vi valde dem från Pinterest och Instagram för att inspirera dig.

Dessa klänningar är skapelser av kända designers och kändisar från hela världen och är inte för användning. Vi äger ingen av designerna och har bara tagit med dessa bilder här med en källa för att visa upp för dig. Vi vägrar ägande av dessa.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...