Home / kvinnors outfit / Amning BH

Amning BH

Din utfodringsbehå bestämmer trösten för ditt barns utfodringsplats. Ju extra du är fri att bete dig och överföra medan du matar barnet ju högre tröst du är och desto högre matningstid har ditt barn.

 

Det är värt att söka efter en elastisk utfodringsbehå men som inte orsakar klåda eller åtdragning runt midjan. De snäva behåarna är vanligtvis inte fördelaktiga eftersom de inte låter dina bröst verkligen känna sig tröstade medan du överför runt hela dagen.

 

Du måste verifiera om din behå är förnuftig för matning på natten. Den punkten är den svåraste tiden någonsin i alla dina utfodringstillfällen. Du kan vara sömnig och måste luta dig medan du matar. Skulle din behå inte vara tillräckligt mångsidig som hjälper dig att bevara att mata barnet tills det är lyckligt, blir du irriterad och barn gråter vilket inte är en bra sak inom nattens tystnad.

 

Det finns helt olika mönster som matar behåar för mödrar. Du kan eventuellt ha din valda behå åt dig. Den med större foder för tröst är den du vill ha.

 

Din behå ska bevara din kvinnliga bestämma dessutom i form eftersom du inte förbiser dig själv medan du är en omtänksam mamma till en helt nyfödd. Titta effektivt bland de många bradkollektionerna från de högsta tillverkarna. Det finns flera val som kommer att vara rätt svar på din strävan.

 

Håll din utfodringsbehå ändrad varje dag för att hålla den i finaste form som ska användas och i bästa hygien hos ditt barn. Tvätta dem hela tiden i värmevatten för att sjuka eventuella bakterier.

WonderMoms Wireless Nursing Bra - Lätt vadderad stödjande.
Amazon.com: Handsfree pumpbehå, ammande behå, omvårdnad.
Amazon.com: Handsfree pumpbehå, ammande behå, trådfri.
Amning BH Amning Amning Bars Amning BH för omvårdnad.
Amning Amning BH Amning Amning BH för omvårdnad.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Herrlinnetröjor

Rätt intressant utseende   Mans linneskjortor är en av många olika varor ...