Home / mode / Alla hjärtans dag nagelkonstidéer

Alla hjärtans dag nagelkonstidéer

Alla hjärtans dag nagelkonstidéer

Att klä på sig är förmodligen en av de roliga delarna av Alla hjärtans dag. Att träffa någon är uppenbarligen dagens höjdpunkt, men det är hälften så roligt att göra sig redo för mötet. Söta kläder, nya frisyrer och naturligtvis snygga naglar är fantastiska sätt att fira och komma ihåg tillfället. Det finns många olika mönster som du kan prova. Här är några valentinsdesigndesigner som du kan få inspiration från.

Några Alla hjärtans dag nagelkonstidéer

  1. Kyssavtryck: Vet du vilken uttryckssymbol som används oftast på Alla hjärtans dag, förutom hjärtikonen? Det är självklart kyssikonen. Nagelkonst med Kiss microprint är en trendig design bland nagelkonstentusiaster.
  1. Måla en romantisk scen: Det finns ingen bättre tid att visa upp din konstnärliga talang. Om du är bra på att använda en pensel har du redan en duk att måla på. En romantisk scen på nagelns yta skulle vara en riktigt original hyllning till kärleksdagen. Imponera på din partner med dina miniatyr konstnärliga färdigheter.
  1. Alla röda naglar: För den monokroma älskaren i dig är en glänsande uppsättning röda naglar definitivt en dröm. Försök att göra något nytt genom att applicera en annan röd nyans på varje nagel. Det är en ganska enkel idé, men du kan känna klassen.
  1. Glittrande kärlek: Den här är för alla människor som är lite blygfärgade. Applicera bara en naken färgbas på dina naglar. Efter torkning, lägg till accenter med hjälp av glitterpolish. Du har nu dina egna glittrande naglar.
  2. Stava kärlek: Du vill bli klassisk vit med denna design. Måla bara alla dina naglar i vit färg och skriv ordet ”love” på en av dem med hjälp av en tuschpenna eller svart nagellack.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...