Home / mode / African American flätade frisyrer

African American flätade frisyrer

African American flätade frisyrer

Letar du efter en elegant afroamerikansk flätad frisyr? Vad sägs om den kantiga bobflätan eller lådflätorna? Dessa är både eleganta och eklektiska vilket kan ge massor av charm till din personlighet. Beroende på din ansiktsform, personliga preferenser och personlighet kan du välja rätt längd för den afroamerikanska flätade frisyren. Att göra rätt val kan markera wow-faktorn i dig. Kolla in vår sammanställning av flätade frisyrer för svarta kvinnor och hitta en fantastisk samling idéer för flätade bob-frisyrer och flätor med fransar, lugg till asymmetriska, lager eller tvåfärgade flätor. Upptäck fler idéer för flätade frisyrer här.

Edgy Flätat hår för afroamerikanska kvinnor

  • Layered Bob Braids: Se elegant ut i en liten flätad bob-frisyr. De inverterade skikten ger denna frisyr ett helt nytt utseende. Frisyren har längre lager framtill som kan ge ett elegant utseende till din uppförande.
  • Rullad halv frisyr: Om du vill ha ett retroutseende, prova den upprullade halva frisyren. Vrid, stift och del håret för att bära den snygga ”halv updo”. Leta efter mer snygga flätade bunfrisyrer
  • Långa och tjocka Bob-flätor: Sport mångsidig och snygg i tjocka och långa flätor som erbjuder oändliga stylingsalternativ, från hästsvansar till updos till bullar. Flätornas tjocklek ger håret volym och gör det mer hanterbart.
  • Asymmetriska flätor: Sidoavskiljningen av de asymmetriska flätorna ger en bantningseffekt till ett runt ansikte och kan vara den perfekta frisyren för en afroamerikansk kvinna.

Korta afroamerikanska flätade frisyrer för att markera din wow-faktor

  • Tvåfärgade små flätor: Pixie cut i bob flätor erbjuder många styling alternativ. Du kan sätta dem åt sidan, fläta smällarna eller rulla upp dem till en ”halv ponny”.
  • Långa och snygga flätor: Många av de flätade frisyrerna är haklängder, men de längre ser också bra ut. De kan lägga till rätt mängd nåd i ditt utseende.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...