Home / mode / 4 juli Patriotic Toe Nail Art Ideas

4 juli Patriotic Toe Nail Art Ideas

4 juli Patriotic Toe Nail Art Ideas

Självständighetsdagen är precis runt hörnet och det förtjänar att firas med alla fantastiska saker. Du har fyllt din kundvagn med patriotiska t-shirts och jackor, men hur är det med patriotiska naglar? Tack vare utvecklingen av mode och stil kan patriotism nu modelleras genom nagelkonstdesign. Vi ger dig några riktigt fantastiska 4 juli nagelkonst efter att ha sökt på internet och kända mönster av kända designers. Läs vidare för att lära dig mer om patriotiska design av tånagelkonst.

Var en riktig gymnast med felsäkra idéer för patriotisk tånagelkonst

  • Stjärnor och ränder: Stjärnorna och ränderna är en av de vanligaste 4th från juli nail art trend, vilket är riktigt enastående. Denna speciella tånagelkonstdesign resonerar ärligt din kärlek och glädje för landet.
  • Juveler och ränder: Stenar och juveler var galen bland nagelkonsttrenderna på grund av deras unika egenskaper. Lägg till några pärlor i de blå och vita naglarna för att lägga till bländning och glans.
  • Söta bågar: Föreställ dig söta små bågar på dina patriotiska tånaglar för att skära ut monotonin? Bågar är väldigt söta och kan vara ett kreativt tillskott till dina röda, vita och blå nagelkonstdesigner.

Måla tipsen

Om du vill flagga något utöver det vanliga, måla spetsarna på några tånaglar med signaturen röda, blå och vita ränder eller stjärnor eller till och med flaggan och lägg till glitter i de återstående nagelspetsarna medan du håller den återstående delen av nageln tom?

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...