Home / mode / 4 juli Idéer för graviditetsmeddelande

4 juli Idéer för graviditetsmeddelande

4 juli Idéer för graviditetsmeddelande

4th Idéer för graviditetsmeddelande i juli hjälper dig att avslöja de spännande nyheterna med dina vänner och familj under julfesten. Om du vill presentera ditt sommargraviditetsmeddelande i din 4th efter juli planer så har vi alla täckta.

Här är några preppy sätt att göra det värdefulla tillkännagivandet mitt i Amerikas firande.

Juli graviditet idéer dessa är en hit

Den söta ordspelet, rött, vitt och på grund är något att älska och kan vara den bästa idén att ta fram tillsammans med ett matchande attraktivt brevkort. Sätt på en helt amerikansk färgdräkt för den perfekta Instagram-bilden. När du är redo att få din andra bebis i den här världen, ha din första bebis klädd i en röd, vit och blå outfit och be barnet posera med ett svart tavlemeddelande. Ta tillräckligt med bilder av dem och lägg upp dem på din blogg den 4th i juli, och bjuda in alla på din familjemiddag att prova

Dekorera en hink med tomtebloss med ett tecken på din favoritrubrik och cheesy tillkännagivande rubrik och smyga in. Under festen kan du få någon att driva familjen, ge dem sparklarna och låta dem ta reda på det.

Bedårande 4th i juli tillkännagivande idéer att prova

  • Skaffa din favorit anpassningsbara online-tebutik för att anpassa ett te som säger ”Bump’s First Fourth of July” och sätt på det under familjen cookout för nära och kära gissningsspel.
  • Du kan skriva graviditetsmeddelanden med tomtebloss på din favoritduobild och spilla bönorna som en kreativ graviditetsfotoidé.
  • Om du har familjen, ta ett gruppfoto under 4th Ställ in en inspelare och kamera i juli. När det är dags att le och säga ”ost”, ropa ”Vi är gravida” och titta på reaktionen.

Denna lista med 4th Meddelandeidéerna för juli är värda att prova, med tanke på spänningen som följer med det. Överflödet nedan är fullt av sådana idéer om graviditetsmeddelanden i juli. Titta på det här.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...