Home / mode / 3D nagelkonstdesigner

3D nagelkonstdesigner

3D nagelkonstdesigner

3D-nagelkonst är raseri i dessa dagar, särskilt när du dekorerar dig själv för festligheter. 3D-design för nagelkonst är i trend med olika mönster och former, allt från rosor, prästkragar, choklad, påskharen och mycket mer. Bland de icke-akryl-3D-nagelkonstdesignerna är mönster med strass, torkade blommor, keramiska 3D-nagelmönster etc. några av de mest populära alternativen för nageldekoration. Du kan också välja akryl 3D-nagelkonst, det är där akrylfärgen stelnar över basnagellacket och skapar en cool 3D-effekt. I vårt galleri hittar du vansinnigt konstnärliga och underbara 3D-nagelkonstidéer samt några tips för DIY 3D-nagelkonst!

Smarta tips för DIY akryl 3D nagelkonst

  • Applicera ett lager basfärg och låt det torka helt. Ett grundskikt av nagellack är viktigt innan du gör akryl 3D-nagelkonstdesign.
  • Du kan använda verktyg som ingår i nagelkonstsatser, eller så kan du improvisera med tandpetare, tändstickor eller små tunna borstar som finns i alla pappersvaror.
  • Bli kreativ med 3D-nagelkonstidéer. Som du hittar i vårt galleri kan du blanda akryl och icke-akryl 3D nagelkonstmönster!
  • Glöm inte att avsluta din nagelkonst med ett lager genomskinligt nagellack.

Icke-akryl 3D nagelkonstidéer

Det är lättare att göra 3D-nagelkonstdesign utan akryl. Med stenar, pärlor, strass, keramik, lera stenciler, klistermärken, torkade löv och blommor etc. kan du bli så kreativ och galen du vill. Använd pincett eller tandpetare för att lägga dina mönster på ett fuktigt lager nagellack och voila! Du har en fantastisk nagelkonst som du kan flagga med dina favoritkläder och accessoarer.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Roliga Disney Halloween kostymer

  Halloween är nästan här! Det finns så mycket att förbereda, från ...