Home / heminredning / 36 tums badrumsfack

36 tums badrumsfack

36 tum badrum fåfänga – Handfat som är för låga gör rutinmässiga saker som att torka hår eller sminka svårt. Att höja din badrumsvagn till 36 tum kommer att höja toppen av fåfänga till en bekvämare höjd. Det är ett gör-det-själv-projekt för dem som är bekanta och bekanta med elverktyg. Detta projekt använder standardverktyg som finns i de flesta hushåll. För att underlätta jobbet genom att vidta dina åtgärder till ditt lokala hemförbättringscenter och skära träet åt dig.

Mät höjden på din befintliga toalett och dra det numret från 36 för att bestämma hur du lägger till det på toaletten för att få de 36 tum du vill ha med massor av extra höjd. Mät bredden och djupet på din fåfänga och subtrahera 8 tum från båda måtten för att bestämma storleken på din bas. Klipp ut 2 x 4 bord på storleken på din bas. Klipp ut två delar på basens bredd och två på basens djup. Anpassa dem så att de skapar en ruta.

Mät inuti basen och skär två ytterligare 2-till-4-bitar i denna storlek för att användas som förstärkningsstycken. Tänd fåfängan på baksidan och mitten av basen längst ner på fåfängan. Skruva genom botten och i botten av toaletten. Måla basen i samma färg som din fåfänga så att den smälter in i byrån. Stå din fåfänga upprätt och mät. Din fåfänga ska nu vara 36 tum.

STUFURHOME HD-1013W-36-CR ABIGAIL PYNT 36 TUM VIT ENKELT.
Amazon.com: Madison 36-tums badrumsfängelse (Carrara / Charcoal Grey.
EVIVA EVVN411-36WH HAMPTON 36 TUM ÖVERGÅNGSBADRUM.
Scott Living Wrightsville 36-i vit enkel handfat badrum fåfänga.
allen + roth Roveland 36-i vit enkel handfat badrumsfack med.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...