Home / heminredning / 30 tums badrumsfack

30 tums badrumsfack

Badrummet fåfänga är dekorativa och funktionella möbler för badrummet. Eftersom du ser en fåfänga på 30 tum kanske du har mätt och räknat ut badrumsutrymmet för arrogans. Måtten avser bredden på ytan som vilar på basen. Den 30-tums fåfänga är perfekt för halvstora badrum eller små badrum. Om du väljer en 30 tum badrum fåfängaDu har plats för ett smalt toalettbord med tvål och en tandborste. Återigen är det väldigt viktigt att du mäter det utrymme som 30 tum fåfänga kommer att springa i så att du vet hur stor fåfänga du behöver.

Använder du den för att placera tandborstar, tandkräm, handtvål och andra rengöringsprodukter? Om så är fallet måste du se till att utrymmet för lådan och skåpet finns i 30 tums badrum fåfänga Du överväger att möta dina nuvarande badrumsförvaringsbehov.

Färgen på ditt badrum beror i slutändan på stilen i ditt nuvarande hem. Varje hus är annorlunda, så det kommer att vara olika beroende på dig. Vi har olika färger på 30 tums badrum fåfänga välja från. Du kan se svartvita eller mer eleganta färger som mjukgrön eller brun. Du kan också hitta ett 30-tums toalettbord med traditionella träfärger. Installationen är också en viktig aspekt. Oftast är de fristående eller väggmonterade. Väggfäste innebär att toalettbordet inte kan ha ben på badrumsgolvet. Det golvmonterade toalettbordet är utrustat med ben och ryggstöd på badrumsgolvet.

Home Decorators Collection Thornbriar 30 tum B x 21 tum D badrum.
30 tums fåfänga - badrumsfönster - bad - The Home Dep
allen + roth Canterbury 30-in vit enkel handfat badrum fåfänga.
RONBOW Shaker 30 tums badrumsfack med underskåp.
30 tums fåfänga - badrumsfönster - bad - The Home Dep

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

No comments to show.
x

Check Also

Matsal taklampor

Vad är rätt storlek Matsal taklampor är överlägset en fråga om smak och nöje ...